Om Nite Ize

Vårt uppdrag
Vi designar och tillverkar innovativa produkter som hjälper dig organisera ditt liv, skydda din utrustning och hitta kreativa lösningar på dina vardagliga problem.

Vårt förflutna och vår framtid.
Nite Ize började 1989 med en innovativ produktidé i en liten stuga i Colorado USA och genom en stark passion och stort entreprenörskap har det lagt grunden för vilka vi är idag. Grundaren och VD Rick Case fortsätter att styra Nite Ize-skeppet vidare och bidrar med sin otroliga energi, höga kreativitet och skarpa öga för detaljer.

Under de senaste 30 åren har Nite Ize vuxit från en idé i en liten stuga i Colorado till att erbjuda över 500 unika produkter som säljs över hela världen. Vi är stolta över att vara roliga, funktionella, betrodda, innovativa men också nästan tvångsmässigt dedikerade att fortsätta tillverka produkter som inte bara håller länge, utan även hjälper dig hålla ihop vardagen och lösa dina problem.

Vår framgång har sitt ursprung i en stark integritet och att hålla våra löften till varandra och till våra kunder.

Nite Ize distribueras exklusivt i Sverige av C2 Vertical Safety sedan 2011. Är du intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss!